5 essentiële elementen voor back-end ontwikkelaar

Jammer genoeg, dit kan zijn ook niet toegestaan om je met LinkedIn te registreren, in te loggen of te solliciteren vanuit jouw huidige locatie. Probeer het handmatig.

netherlands.expatjobs.eu Enschede Overijssel Ons Frontend developer voor SST kan zijn van het ontstaan tot einde (en vervolgens ;)) betrokken voor verschillende projecten en kan zijn op een hoogte met andere methodes en handige ontwikkelkennis. Je werkt samen met een verschillende developers teneinde met een ontwikkelde backends en APIs een functionaliteit te ontsluiten in dit frontend.

Momenteel draaien er meerdere webwinkels op Magento 1.X. Deze geraken overgezet tot een Magento twee Enterprise versie. De front-ends zijn welhaast klaar en zodoende uitkijken wij nu een meemaken Magento back-end ontwikkelaar ter uitbreiding over het team.

Wij kiezen ons thema uit en uitproberen binnen een dag een proof-of-concept af te ronden. Hiermee ervaren wij zodra bedrijf nieuwe mogelijkheden én mogen wij je behalve de opwindende projecten een zeer innovatieve werkomgeving bieden.

12jobs Kampen Wegens onze client in Kampen bestaan we op speurtocht naar ons gedreven ontwikkelaar welke gaarne ook back-end indien front-end ontwikkeld. Dit gaat hier teneinde een klein evenement over 7 man die ons platform voor de kinderopvang beschikken over ontwikkeld, en binnen deze niche marktleider bestaan.

Jouw zal kunnen werken in ons team met 3 senior PHP ontwikkelaars, 1 designer en 3 front-end ontwikkelaar. Samen moeten jullie met coole projecten kunnen werken. Jouw raakt ons ontwikkelaar welke een straat beseft met een vooraanzicht, maar grotendeels een achterkant betreffende webprojecten. Mits back-end progra...

● Geregeld verzorgde rijk uitgeruste gezamenlijke lunch betreffende vers brood, beleg en verschillende salades.

Tip: Voer ons plaats, provincie of postcode in voor "waar" om gevolgen in de omstreken alweer te geven.

Het connecten betreffende Facebook kan zijn mislukt. De reden hiertoe kan zijn dat je een app geen rechten hebt bepaald teneinde je e-mailadres uit te lezen. Die instelling kun je aanpassen via instellingen > apps in jouw Facebook account.

Werken bij Ordina doe je back-end ontwikkelaar omdat jouw gelooft het wij ICT wegens lieden mogen laten werken. Tezamen en blijvend innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klandizie en zetten ICT in teneinde hun klandizie te verder helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te optimaliseren.

Heb je interesse om voor TCC te komen werken, maar zie jouw geen vacature die voor jouw past? Motiveer hoezo jouw juist een functie bij TCC wilt vervullen en zend ook je CV naar vacatures@thecomputercompany.nl.

Er kan zijn heel wat ruimte vanwege eigen ontwikkeling en aangroei in dit beurs. Wij zoeken meemaken front-end ontwikkelaars die gaarne ons stap vooruit willen maken.

Bedrijfsprofiel Brightfish () is een scale-up in de zorgsector, waar jonge mensen werken aan meerdere innovatieve IT oplossingen en mobiele applicaties vanwege ook dokters wanneer patiënten.

PHP Experts Eindhoven Mede andere klanten en projecten wensen zijn het festival gaarne vergroten met ons extra developer. Zodra backend developer in dit IT-team over frontend en backend ontwikkelaars, werk je ten allereerste aan het persoonlijk ontwikkelde CMS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *